Σάββατο 8 Ιανουαρίου 2022

Ειδήσεις για τα Νότια Προάστια



  • Μεγάλα έργα έχει βάλει μπροστά ο δήμαρχος Αλίμου κος Ανδρέας Κονδύλης που εάν και προέρχεται από τον χώρο της κεντροαριστεράς έχει πάρει με το μέρος του την συντριπτική πλειοψηφία των κεντροδεξιών ψηφοφόρων.
  • Κάτι αντίστοιχο βλέπουμε να συμβαίνει και σε άλλους δήμους που ενώ τα ποσοστά της ΝΔ είναι πάνω από 30% τελικά βγαίνουν δήμαρχοι από κόμματα με μονοψήφια εκλογική δύναμη. 

  • Έχουν αφήσει μέσα στα σκουπίδια την πόλη οι εργαζόμενοι της καθαριότητας του δήμου Ηλιούπολης προφανέστατα για να τιμήσουν την χθεσινή γιορτή του αρμόδιου Αντιδημάρχου κ. Γιάννη Αντζινά. 

  • Πέρα των Αραμπατζή και Ευσταθίου δεν βλέπουμε κανέναν άλλο κεντροδεξιό υποψήφιο για τον δήμο Ηλιούπολης αφού 8 μήνες ή ένα χρόνο πριν τις εκλογές είναι δύσκολο να πείσεις τους πολλούς να σε ακολουθήσουν. Όσο για τις φαντασίες περί υποψηφιότητας για δήμαρχο του Αντιδημάρχου Σταύρου Γεωργάκη εάν το αποτολμήσει δεν θα καταφέρει να συγκεντρώσει ούτε 10% στον πρώτο γύρο των δημοτικών εκλογών ακόμα και εάν το στηρίξουν ανοιχτά στελέχη της νυν διοίκησης. Ο λόγος απλούστατος δεν έχει να επιδείξει τίποτα σε δύο χρόνια που είναι δημοτικός σύμβουλος.
  • Ο Γιάννης Κωνσταντάτος που γιόρταζε χθες θα είναι εκ νέου υποψήφιος δήμαρχος με την διαφορά πως θα υπάρχει και άλλος κεντροδεξιός υποψήφιος αφού ο Γιάννης ούτε ήταν ούτε θα γίνει ποτέ κεντροδεξιός . Ακροδεξιός ίσως κεντροδεξιός με ΤΙΠΟΤΑ. Και το γράφουμε αυτό γιατί εάν δεν το γνωρίζει ο ίδιος υπάρχει εξέλιξη με τον γραφιτά που τελικά δικαίως φώναζαν οι αριστεροί και όχι μόνο της πόλης. 
  • Ο δήμαρχος Νέας Σμύρνης αθόρυβα εξακολουθεί και εργάζεται και οι πηγές μας από εκεί μας λένε πως είναι και πάλι το φαβορί για επανεκλογή στις κάλπες του 2023. Τελικά οι Σταύροι είναι εργατικοί και συνάμα αποτελεσματικοί! Όχι όλοι βέβαια αλλά ο συγκεκριμένος είναι. 

  • Δεν μπορούμε να ασχολούμαστε με τον δήμαρχο Βάρης - Βούλας - Βουλιαγμένης σας το λέμε πως για εμάς είναι παντελώς αδιάφορος και αυτός και ό,τι έχει προσφέρει έως τώρα σε έναν δήμο που είναι σε αποδρομή. 

  • Να πάτε να δείτε το πάρκο στο Ελληνικό. Ιδίως εσείς που ανησυχούσατε μήπως η επένδυση σας γεμίσει τσιμέντο και δεν μπορείτε να ανασάνετε. 

  • Οι  κάποιοι από τους ακροδεξιούς δημοτικούς συμβούλους  της Ηλιούπολης αφιέρωσαν το κομμάτι στης βασιλόπιτας που τους επετράπη να κόψουν σε εκδήλωση στο δημοτικό κολυμβητήριο στους εργαζόμενους του δήμου μας. Προφανέστατα και ουδείς από αυτούς δέχθηκε την ύψιστη αυτή προσβολή και το γεγονός πως δεν αποδοκιμάστηκαν οφείλεται πρωτίστως στο γεγονός πως η πρόεδρος των εργαζομένων του δήμου και μέλος του ΚΚΕ δεν παρέστη στην σεμνή τελετή! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου