Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2022

Ηλιούπολη: Πόσα άραγε από τα πέντε εκατομμύρια ευρώ πλεόνασμα που είχε αφήσει στον δήμο ο Βασίλης Βαλασόπουλος έχει απομείνει;

 

Ρωτάει και ξαναρωτάει ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "Η πόλη που θέλω" κος Γαβριήλ Αραμπατζής πόσο είναι το πλεόνασμα του δήμου στα δημοτικά συμβούλια αλλά απάντηση δεν παίρνει. 

Ελπίζουμε από τα 5.000.000 ευρώ που άφησε η προηγούμενη διοίκηση να έχουν απομείνει κάποια. Άλλωστε τα 5 που τα έλεγαν και 7 τα έλεγαν οι σημερινοί διοικούντες αφού Αντιδήμαρχος Οικονομικών στην προηγούμενη διοίκηση ήταν ο νυν δήμαρχος κος Γιώργος Χατζηδάκης. 

Βέβαια εμείς δεν πιστέψαμε ΠΟΤΕ πως υπήρξε αυτό το πλεόνασμα παρά μόνο στα χαρτιά αφού πολλοί προμηθευτές του δήμου της περιόδου Γιάννη Αναγνώστου έχασαν τα λεφτά τους από μια διοίκηση που εκδικητικά επί 9 χρόνια μιλούσε για σκάνδαλα της προηγούμενης χωρίς να οδηγήσει ΟΥΤΕ ένα σε εισαγγελέα. 

Τα έργα και οι ημέρες της διοίκησης Βαλασόπουλου κρίθηκαν θετικά από τους πολλούς με δεδομένο πως και στις τελευταίες εκλογές του 2019 κατάφερε και εξασφάλισε ένα 32% στον πρώτο γύρο των εκλογών. 

Κάποιοι μάλιστα ακόμη τον θεωρούν ικανότερο από τον διάδοχό του παρόλο που στον πιο νευραλγικό τομέα αυτό δηλαδή των οικονομικών Αντιδήμαρχος ήταν ο σημερινός δήμαρχος Γιώργος Χατζηδάκης. 

Επειδή προφανώς και το παραμύθι των πλεονασμάτων την στιγμή που δεν έχουμε να βάλουμε οδοφωτισμό και επί δημαρχίας Βαλασόπουλου πάλι θα δανειζόμασταν περί τα 3.000.000 ευρώ από το παρακαταθηκών και δανείων ( μια άθλια επιλογή που ευτυχώς δεν υιοθετεί η νέα διοίκηση) καλό θα ήταν να μας πει επιτέλους ο κος Χατζηδάκης τι άφησε εκτός από το βιβλίο επισκεπτών που πήρε φεύγοντας ο προηγούμενος δήμαρχος στα ταμεία του δήμου. 

Τέλος να τονίσουμε πως από την οικονομική υπηρεσία διαρρέουν πως το πλεόνασμα ήταν πλασματικό αφού ακόμα και σήμερα δύο χρόνια μετά υπάρχουν προμηθευτές της προηγούμενης διοίκησης που αποπληρώνονται για υπηρεσίες που ισχυρίζονται και έχουν έγγραφα πως είχαν προσφέρει! 

ΥΓ: Σε κανένα δημοτικό συμβούλιο ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Οικονομικών κος Απόστολος Στασινόπουλος δεν έχει αναφερθεί σε ένα τέτοιο μεγάλο πλεόνασμα της τάξεως των 5.000.000 ευρώ και φυσικά έχουμε περισσότερη εμπιστοσύνη σε ένα άφθαρτο πρόσωπο παρά σε όσους συμμετείχαν επί 8 χρόνια σε μια διοίκηση που άφησε πίσω της μηδαμινό έργο και είχε να επιδείξει ένα ¨συμμάζεμα¨ για το οποίο εάν δεν ήταν η Τρόϊκα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου