Πέμπτη 6 Ιανουαρίου 2022

Ειδήσεις για τα νότια προάστια της Αττικής



  • Ο δήμος Ελληνικού - Αργυρούπολης αναμένει μέσα στο 2022 να δει τα απτά αποτελέσματα από μια επένδυση που έπρεπε ήδη να έχει ολοκληρωθεί. Μια επένδυση που καθυστέρησαν όλες εκείνες οι αντιδραστικές δυνάμεις που θεωρούν πως μπορεί να γραφτεί η Ιστορία ξανά στα μέτρα τους και που καταδίκασαν τα κράτη του πρώην ανατολικού μπλοκ στην απόλυτη ΑΝΕΧΕΙΑ. 

  • Ελληνικό - Αργυρούπολη, Άλιμος και Γλυφάδα θα πάρουν εκτάσεις στο χώρο της επένδυσης για να δημιουργήσουν δομές χρήσιμες για τους δήμους τους. Οι υπόλοιποι δήμοι που πάλεψαν στο να μην γίνει ποτέ αυτή η επένδυση που θα αλλάξει επίπεδο για την χώρα μας απλά θα υποστούν τις συνέπειες των λανθασμένων επιλογών τους. 

  • Άνετη επανεκλογή θα έχει ο κος Κάρναβος στην Καλλιθέα παρά τις προσπάθειες εργαζομένων του δήμου του να σαμποτάρουν τις μεταρρυθμίσεις προς σωστή κατεύθυνση που υλοποιεί. 

  • Με ανακοίνωσή του ο "Ρουβίκωνας" αναπαράγει τις αιτιάσεις του edolio5 και ακόμα και ο πιο αφελής κατανοεί τι ακριβώς πρεσβεύουν οι τυχοδιωκτικές δράσεις του. Σε αγαστή συνεργασία οι "αδιάφθοροι" μας λένε πως οτιδήποτε γίνεται έχει σκοπό το κέρδος λες και μπορεί να έρθει ανάπτυξη ή οποιαδήποτε θετική εξέλιξη δίχως αυτό. Προφανώς στους δικούς τους "σοσιαλιστικούς παραδείσους" που κατέρρευσαν επειδή αγνόησαν την σημασία του όλα γίνονταν για το "καλό" του λαού που πεινούσε! 

  • Η Γλυφάδα και φέτος και παρά τα μέτρα κατά της πανδημίας διοργάνωσε τις περισσότερες χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις για τους δημότες της στα νότια προάστια. 

  • Εκλογές μέσα στο 2022 προβλέπουν πλέον αρκετοί επειδή άλλαξαν οι γενικοί γραμματείς των υπουργείων που θα είναι υποψήφιοι στις προσεχείς εκλογές. 

  • Ανακύκλωση για τα φυσικά χριστουγεννιάτικα δένδρα διοργάνωσε ο δήμος Αλίμου αφού η κομποστοποίησή τους είναι επιτακτική ανάγκη για όσους είναι οικολόγοι στις πράξεις και όχι στα λόγια. 

  • Στον δήμο Γλυφάδας υπάρχει κοινωνική μέριμνα για 885 οικογένειες που αριθμούν 1700 μέλη. Σε αυτές δίνονται σε μηνιαία βάση είδη διατροφής, υγιεινής, καθαρισμού, ιματισμού, ένδυσης, υπόδησης και παιχνίδια. Εκεί όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι γνωρίζουν τους δικαιούχους και η δημοτική αρχή ενημερώνει διαρκώς για τις ανάγκες τους. Σε κάποιους άλλους δήμους κοινωνική αλληλεγγύη είναι η διανομή φρούτων "πρώην"  Χρυσαυγιτών και οι φωτογραφίες τοπικών παραγόντων  μαζί τους! Τοπικό ΜΜΕ της Ηλιούπολης έχει αναδείξει επαρκώς το θέμα αλλά προφανέστατα και παρόλο που έχει φιλοξενηθεί σε δεκάδες σελίδες μέσων κοινωνικής δικτύωσης ουδείς μπαίνει στον κόπο να απαντήσει. Τι θα μπορούσε άλλωστε να απαντήσει στο "ξεγύμνωνα" μιας διοίκησης που οι περισσότεροι  αναμένουν το 2023 να ηττηθεί στις κάλπες. Για να συμβεί βέβαια αυτό θα πρέπει να συνενωθούν όλοι όσοι την κρίνουν ανεπαρκή κάτι που έως τώρα δεν έχει συμβεί. 

  • Παπανικολάου , Κονδύλης, Κωνσταντάτος και Κάρναβος δεν θεωρούμε πως έχουν και κανένα άγχος για την επανεκλογή τους στις κάλπες του 2023 , και αυτό ίσως τους οδηγήσει σε λάθη. Ας προσέξουν είναι κρίμα να εγκαταλείψουν το έργο που κάνουν από την υπερβολική σιγουριά. 

  • Είμαστε πλήρως πληροφορημένοι για ένα θέμα που αφορά πολιτικό πρόσωπο και που θα δημιουργήσει τριγμούς στο κόμμα του ύστερα από επώνυμη καταγγελία σε εισαγγελέα που έως σήμερα τρεις μήνες μετά είναι ακόμα στο στάδιο της προανάκρισης! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου