Πέμπτη 6 Ιανουαρίου 2022

Σε ποιους απευθυνόμαστε και σε τι ευελπιστούμε να διαφέρουμε από τα υπόλοιπα ΜΜΕ των νοτίων προαστίων

 


Ένα νέο ΜΜΕ για τα νότια προάστια έρχεται να συμπληρώσει τα υπάρχοντα. Δική μας άποψη ήταν πως το μέσο είναι το μήνυμα και για αυτό δεν θα περιοριστούμε σε απλή αναπαραγωγή ειδήσεων αλλά θα σας έχουμε προτάσεις για αυτά που θεωρούμε αναγκαία να υλοποιηθούν. 

Θα σταθούμε στο πλευρό διοικήσεων δήμων που σέβονται τα χρήματα των δημοτών τους  και θα  είμαστε στα  "μαχαίρια" με όσες κατασπαταλούν τα χρήματά σας για να βολέψουν συγγενείς,  φίλους ή να αυξήσουν παράνομα τους τραπεζικούς τους λογαριασμούς.  Η σκανδαλολογία χωρίς στοιχεία δεν μας αφορά, για αυτό μέσα από εδώ αναμένεται να δείτε ΝΟΜΙΜΕΣ  τηλεφωνικές υποκλοπές κρατικής υπηρεσίας , βίντεο που αποδεικνύουν ΔΙΑΦΘΟΡΑ και έγγραφα που υποδηλώνουν ΑΠΑΤΗ. 

Το εγχείρημα μας προφανώς και έχει "συνεργούς" , και ευελπιστούμε πως σύντομα θα έχει και την δημοσιογραφική "σφραγίδα" δημοσιογράφου που διαμένει στα Νότια. 

Το Μένουμε Νότια έχει και ιδιωτική ομάδα στο facebook και "παζαρεύουμε" να πάρουμε και άλλη μία που είναι στην κατοχή ευελπιστούμε μελλοντικού συνεργάτη μας. Επειδή ο τελευταίος διαθέτει και άλλες ομάδες που αφορούν δήμους του τομέα που εμείς θα ασχοληθούμε αρχικώς θα βρίσκεται αναρτήσεις μας και σε ομάδες που δεν είναι δικές μας αλλά θα μας φιλοξενούν. 

Δήμοι με τους οποίους θα ασχοληθούμε και θα διαβάζετε σε εμάς ειδήσεις είναι οι παρακάτω: 

Γλυφάδα,  , Ελληνικό- Αργυρούπολη, Καλλιθέας, Νέας Σμύρνης, Αγίου Δημητρίου, Αλίμου, Μοσχάτου- Ταύρου , Νέας Σμύρνης , Παλαιού Φαλήρου, Βύρωνας, Δάφνη -Υμηττού, Ζωγράφου, Ηλιούπολης. 

Οι δήμοι με έντονα τα γράμματα για να σας λύσουμε εξαρχής την απορία θα έχουν περισσότερες αναρτήσεις αφού σε αυτούς οι συνεργάτες μας πέτυχαν να εξασφαλίσουν δυνατές συνεργασίες. 

Ευχόμαστε να απολαύσετε το "ξεβράκωμα" επίορκων αιρετών και να μείνετε συντονισμένοι αφού ως ΜΜΕ δεν θα αρκεστούμε σε βαρετά δελτία τύπου , δεν θα φοβηθούμε να τα βάλουμε με τους οικονομικά ισχυρούς και θα μεμφόμαστε κάθε αυθαιρεσία εις βάρος μιας πολύ παρεξηγημένης έννοιας αυτής του "δημόσιου συμφέροντος". 

ΤΟ ΜΕΣΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου