Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2022

Ειδήσεις για τον Νότιο Τομέα Αθήνας και τους δήμους της - Δεν έχει αντίπαλο στο Παλαιό Φάληρο ο Γιάννης Φωστηρόπουλος


  • Με κατάνυξη ο εορτασμός των Θεοφανείων στη Γλυφάδα εκτός από τον δήμαρχο της πόλης και πολλούς αιρετούς στις εκδηλώσεις παρέστησαν ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ κ. Τάσος Γαϊτάνης , ο βουλευτής Νοτίου Τομέα της ΝΔ κ. Βασίλης Σπανάκης , η Αντιπεριφερειάρχης Νοτίου Τομέα κα Δήμητρα Νάνου, ο πρόεδρος της ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Γλυφάδας Παναγιώτης Σκαλτσάς , και φυσικά πλήθος αντιδημάρχων μαζί με τον  επιτυχημένο δήμαρχο της πόλης κ. Γιώργο Παπανικολάου.  Από τους Αντιδήμαρχους διακρίναμε στις πολλές φωτογραφίες που ανέβηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τους Γιώργο Αγγελόπουλο, Δημήτρη Νιτσιόπουλο, Δημήτρη Ακριβό,και Γιάννη Σκαλτσά. Παρούσα και η Αντιπρόεδρος του ΚΑΠΠΑ κα. Ελένη Καράχου- Σκούταρη. Όσοι είσαστε Γλυφαδιώτες και θέλετε και δείτε και άλλες φωτογραφίες μπορείτε να τις δείτε κάνοντας κλικ εδώ . 16 φωτογραφίες ανέβασε ο δήμαρχος στο προσωπικό του προφίλ ενώ σε ειδική ανάρτηση που θα έχουμε τις επόμενες ώρες θα σας έχουμε 100 φωτογραφίες από τις εκδηλώσεις που έγιναν στα Νότια Προάστια και αφορούν τα Θεοφάνεια που γιορτάστηκαν με λαμπρότητα σε όλους τους παραθαλάσσιους δήμους. 


  • Τρίτη βρίσκεται η ποδοσφαιρική ομάδα της Καλλιθέας στην Super League 2 νικώντας και τον Παναθηναϊκό σε αντίθεση με ομάδες άλλων δήμων που ψάχνονται ακόμα στα τοπικά ερασιτεχνικά πρωταθλήματα αφού οι "μεγαλομέτοχοί" τους δεν βάζουν ΠΟΤΕ το χέρι στην τσέπη. 

  • Η Φιλαρμονική του Δήμου Καλλιθέας παιάνισε σε  εορταστικούς ρυθμούς σε δρόμους της πόλης, την ημέρα των Θεοφανίων (Πέμπτη 6 Ιανουαρίου 2022).Συγκεκριμένα από τις 11 το πρωί,  διέσχισε πεζή, αρχικά την οδό Νικολάου Ζερβού από την αρχή μέχρι το τέλος της (εκκίνηση από Τζιτζιφιές) και στη συνέχεια τη Σκρα και στα δύο ρεύματα της. Η πομπή θα κατέληξε στην οδό Μεγίστης, διασχίζοντας την οδό Ηρακλέους από το ύψος της Σκρα.

  • Συμπληρώθηκαν δυο χρόνια από την ημέρα που ανέλαβε καθήκοντα η νέα αυτοδιοικητική αρχή του Δήμου και το νέο Δημοτικό Συμβούλιο. Ο Γιάννης Φωστηρόπουλος είχε ήδη αναλάβει τα ηνία της πόλης μετά την αποχώρηση του Διονύση Χατζηδάκη, ο οποίος είχε εκλεγεί στη Βουλή.Στα δυο αυτά χρόνια ο νέος Δήμαρχος κλήθηκε να αντιμετωπίσει πολλές προκλήσεις και να βάλει μπροστά τα οράματα του για το μέλλον της πόλης. Με τη βοήθεια των συνεργατών του παλιών και νέων προσώπων που εκλέχθηκαν στο Δημοτικό Συμβούλιο, ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου δεν είχε να αντιμετωπίσει κάποιον αντίπαλο, παρά μόνο τα προβλήματα της πόλης. Να του ευχηθούμε και χρόνια πολλά με υγεία και κάθε ευτυχία για την χθεσινή ονομαστική του εορτή. 





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου