Σάββατο 8 Ιανουαρίου 2022

Αυτοί μας κυβερνούσαν επί ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ - Απο υμνητής της χούντας αναπολεί τον Στάλιν'!

 


Στη φωτογραφία που ανέβασε ο ίδιος στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram απεικονίζεται για όσους δεν τον αναγνώρισαν ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας  της Ελλάδας  κ. Πάνος Καμμένος. 

Με σκούφο που έχει σήμα της πρώην ΕΣΣΔ και με ένα σκυλί ράτσας pug στην αγκαλιά του αναπολεί φαίνεται τις μαύρες σελίδες της ΕΣΣΔ που καταδυνάστευσε εκατομμύρια λαούς στην Ευρώπη. 

Όχι πως περιμέναμε και κάτι καλύτερο από τον εν λόγω "Έλληνα" πολιτικό που αδυνατούσε και αδυνατεί να καταλάβει πως ό,τι πετύχαμε θετικό ως χώρα το οφείλουμε στην πολιτισμένη Δύση και όχι στην απόλυτη βαρβαρότητα της Ανατολής. 

Ευχόμαστε το 2022  να αποτελέσει χρονιά εφιάλτη για τις ελάχιστες "λαϊκές δημοκρατίες/΄που απειλούν με την παρουσία τους και τις φασιστικές τους αντιλήψεις έναν κόσμο που δεν θα επιστρέψει στην βαρβαρότητα.

Η φωτογραφία προφανέστατα θα ενθουσίασε εκατομμύρια κόκκινους φασίστες σε όλο τον κόσμο που δεν έχουν και τεράστιες διαφορές από όσους αναπολούν "πατερούληδες", Χίτλερ και άλλα δικτατορικά αποβράσματα  που η παγκόσμια Ιστορία έχει καταδικάσει αμετάκλητα. 

Δεν απορούμε με τις προτιμήσεις ενός πολιτικού κωλοτούμπα που εξακολουθεί και δεν έχει τιμωρηθεί για τα "δεκάδες" εγκλήματα του και που επιχείρησε να φιμώσει τον τύπο ακολουθώντας ξεπερασμένες σταλινικές μεθόδους.  .

Για πολιτικούς όπως ο κ. Πάνος Καμμέμος ένας Μεταξάς , ένας Γιώργος Παπαδόπουλος και ένας Στάλιν υπηρετούσαν την ίδια απέχθεια που είχε να κάνει με θεσμούς της Αστικής Δημοκρατίας που δεν αφήνουν τέτοια "σκουπίδια" να μας πείσουν για τις αγαστές σχέσεις τους με ό,τι αφορά τα  ανθρώπινά δικαιώματα που για τους ίδιους είναι  ψιλά γράμματα στην προσπάθεια τους να εγκαθιδρύσουν την δικτατορία τους. 

Η χώρα ταλαιπωρήθηκε επί 4,5 χρόνια από τέτοιους πολιτικούς και οι δικοί μας αγώνες βοήθησαν στο να απαλλαγούμε από αυτά τα απόβλητα της παγκόσμιας Ιστορίας. 

Και κάθε περίπτωση ο κ. Πάνος Καμμένος μου είναι περισσότερο συμπαθής από κάθε βαλκάνιο που επί 70 δεκαετίες ανέχτηκε την κόκκινη τρομοκρατία. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου