Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2022

Στο "Αθλητικό Κέντρο" Χαλικάκι στην Ηλιούπολη "ξεφύτρωσαν" "σωματεία και Personal trainers και όλα αυτά εις βάρος του ιστορικότερου σωματείου της πόλης

 


Δεν ξέρουμε πως βλέπουν οι διοικούντες τον ΓΣΗ τα διάφορα σωματεία που χρησιμοποιούν "αθλητικό χώρο" που δεν ανήκει στον δήμο Ηλιούπολης αλλά στην ΕΤΑΔ από διάφορους προπονητές

"σωματείων" κάποια από τα οποία δεν είναι εγγεγραμμένα στο μητρώο ερασιτεχνικών σωματείων της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού αλλά εμάς μας φαίνεται παράξενο πως η νυν διοίκηση αποφάσισε για ψηφοθηρικούς κυρίως λόγους να παραχωρεί χώρο που δεν της ανήκει σε όποιον τον ζητήσει για αθλητική δράση ή ακόμα και για γυρίσματα τηλεοπτικών παιχνιδιών χωρίς να έχει κανένα οικονομικό όφελος. 

Το Χαλικάκι που δεν θα γίνει ποτέ σύγχρονο Αθλητικό Κέντρο αφού στερείται ακόμα και εγγράφων ιδιοκτησίας από την διοίκηση του δήμου που προσπαθεί με καθεστώς χρησικτησίας να το καταπατήσει θα πρέπει να δοθεί λύση από την επίσημη Πολιτεία που δεν μπορεί εν έτει 2022 να ανέχεται καταπατητές που βγάζουν εμπορικό όφελος από δομή και χώρο που δεν τους ανήκει. 

Θεωρούμε πως το ιστορικότερο σωματείο της πόλης δικαιείται να έχει ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ τον χώρο αυτό αλλά σε κάθε περίπτωση εάν τα έξοδα είναι υπερβολικά για την συντήρησή του θα μπορούσε να εκμισθωθεί στον οιοδήποτε ιδιώτη θα είχε την δυνατότητα να το αξιοποιήσει και να το κάνει πραγματικό Αθλητικό Κέντρο και όχι ένα ακόμα χωράφι χωρίς αποδυτήρια και τουαλέτες έτσι όπως το ήθελαν και το θέλουν οι κομμουνιστές της πόλης. 

Χαιρόμαστε πως το θέμα έφτασε και στον αρμόδιο υφυπουργό Αθλητισμού κ. Αυγενάκη που είναι αποφασισμένος να δώσει λύσεις προς όφελος ομάδων που αποδεδειγμένα προβάλλουν τον αθλητισμό στην πόλη παρά τις αιτιάσεις των κομμουνιστών που αρέσκονται σε έναν αθλητισμό που δεν φέρνει διακρίσεις μετάλλια και κυρίως αφήνει τους αθλητές στην ΠΕΙΝΑ. 

Δεν γνωρίζουμε εάν η διοίκηση του ΠΑΟΔΗΛ πιστεύει πως ο χώρος της ανήκει αλλά σύντομα θα βρεθεί να το αποδείξει αυτό ενώπιων της Ελληνικής Δικαιοσύνης αφού προφανώς και ουδείς μπορεί να βγάζει προσωπικό κέρδος από κάτι που δεν του ανήκει! 

Εάν δεν μπορούν να τον λειτουργήσουν με ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ καλύτερα να τον κλείσουν το να αδικείται η ιστορικότερη ομάδα της πόλης για να βγάζουν μεροκάματα η ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ είναι για εμάς απαράδεκτο. Άλλωστε ο ΓΣΗ θα μπορούσε να είχε αγοράσει εδώ και χρόνια την δομή αυτή αλλά οι διοικούντες θέλησαν να εξασφαλίσουν το μέλλον τους και ο νοών νοείτο! 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου