Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2022

Περιμένοντας την κακοκαιρία που έρχεται σύμφωνα με τους ειδικούς "Ελπίδα" την ονόμασαν! και συζητώντας ίσως για μια νέα σελίδα για την πόλη!

Η φωτογραφία είναι από το προφίλ στο facebook του συνδημότη μας κ. Αθανάσιου Βαμβίνη  που μας ενημερώνει ποστάροντάς την πως: 


Και βέβαια περιμένοντας την "Ελπίδα" έτσι έχουν ονομάσει η ειδικοί την νέα κακοκαιρία που θα πλήξει και την Αττική σε λίγες ώρες ανέβασε μια φωτογραφία με μια ετερόκλητη παρέα συνδημοτών μας για να δείξουμε ό,τι σας καταδεικνύουμε εδώ και χρόνια πως σε αυτή την πόλη είναι δυσδιάκριτες οι ιδεολογικές διαχωριστικές γραμμές. 

Είναι βέβαια και το κλίμα της εποχής όπου ηγέτες κομμάτων που οφείλουν την ύπαρξή τους σε όσους πολέμησαν στο Γράμμο και το Βίτσι μοιράζουν θέσεις και αξιώματα σε όσους ήθελαν και επιθυμούν να συνεχίσουν να μας έχουν ως την τελευταία Σοβιετία της Ε.Ε 

Όλοι μαζί που λέει και άλλος αγαπητός Αντιδήμαρχος που προβάλλεται αρκετά από εμάς για την αποτελεσματικότητά του και όχι γιατί συμφωνούμε πάντα με τις θέσεις του δεν έτυχε να είναι εκεί εάν και θεωρούμε βέβαιο πως θα τρέξει από τους πρώτους για να βοηθήσει για να έχουμε στην πόλη μας λιγότερες επιπτώσεις από την "Ελπίδα". 

Όσον αφορά την δική μας ΕΛΠΙΔΑ και όχι αυτή του ΣΥΡΙΖΑ που την βιώσαμε για 4,5 χρόνια είναι να δούμε περισσότερους "ακραίους" υπουργούς στην παρούσα κυβέρνηση και να δούμε ΔΗΜΑΡΧΟ που θα θέλει να κοντραριστεί με νοοτροπίες που μας κρατάνε πίσω. 

Τέλος επειδή έχουμε γράψει πολλές φορές πως είμαστε ΔΕΞΙΟΙ αλλά όχι ΑΔΕΞΙΟΙ ή "ΤΥΦΛΟΙ" καμία ΕΛΠΙΔΑ δεν θα έρθει από μια κυβέρνηση που δεν μαζεύει μια ΣΑΠΙΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ η οποία διώκει δημοσιογράφους έχοντας προφανώς ως πρότυπο της τον Πούτιν και όχι τον Μπάϊντεν! 

Σε κάθε περίπτωση από εμάς έγινε θέμα η συνάντηση αυτή που μάλλον ήταν και τυχαία επειδή στην παρέα παραβρέθηκε και ο νυν Αντιδήμαρχος Τοπικής Επιχειρηματικότητας και Ανάπτυξης κος Σταύρος Γεωργάκης που το τελευταίο διάστημα μας έχει εκπλήξει ευχάριστα με κάποιες από τις απόψεις του που δεν έχουν βέβαια κανένα πρακτικό αποτέλεσμα αφού ως σύνολο η διοίκηση του δήμου κινείται σε άλλη γραμμή. 

Το μαζεύω 2-3 ικανούς από οιοδήποτε ιδεολογικό χώρο για να "βοηθήσω" την πόλη ή την χώρα θα οδηγήσει με μαθηματική ακρίβεια στην ΑΝΟΔΟ των "ακραίων" που ο λαϊκισμός τους πουλάει όσο τα υπαρκτά προβλήματα δεν λύνονται από τους τάχα συστημικούς. 

Την φωτογραφία μας υπέδειξαν αναγνώστες της στήλης που "μισούν" συγκεκριμένο τοπικό παράγοντα λέγοντας μας ασυναρτησίες και εμείς όπως συνηθίζουμε γράψαμε τα δικά μας απευθυνόμενοι σε ένα κοινό που σε πείσμα εχθρών και κυρίως "φίλων" βλέπει τα πράγματα με την δική μας οπτική. 

Σωστή ή λάθος θα κριθεί και έχει ήδη κριθεί αρνητικά από τους πολλούς που το 2019 μας έφεραν σε θέση ευθύνης τον νέο "Μεσσία" της πόλης! Δεν ξέρουμε ή μάλλον βαριόμαστε και να γράψουμε και πάλι τι δεν άλλαξε σε αυτή την πόλη και η δική μας ΞΕΚΑΘΑΡΗ θέση είναι πως η πόλη δεν σώζεται όσο οι πολλοί αντιλαμβάνονται περιττά τα χρώματα , τα κόμματα και τις ιδεολογίες. 

Λυπάμαι που θα σας στεναχωρήσουμε και πάλι αλλά δεν είμαστε ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου