Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2022

Απίστευτη χυδαιότητα κατά του δημάρχου Ελληνικού - Αργυρούπολης κ. Γιάννη Κωνσταντάτου


Στον τάφο του Δημάρχου θα κάνουν γλέντι!
Ψυχοπαθείς!

Δεν σχολιάσαμε μέχρι τώρα τις αθλιότητες που έγραφαν ψεύτικα προφίλ και στελέχη της παράταξης Κορτζίδη κατά του Δημάρχου εν μέσω της θεομηνίας αφού κοιτάξαμε πρώτα την πόλη που κατά γενική ομολογία στο μεγαλύτερο ποσοστό της κρατήθηκε σε απίστευτα υψηλό επίπεδο σε σύγκριση με άλλες περιοχές που ακόμα είναι αποκλεισμένες . Θα τα πούμε όλα από Δευτέρα.
Εχθές όμως μια ομάδα ψυχοπαθών και ενώ γινόταν χαμός έστησε ταφόπλακα με μία εμετική της ανάρτηση κατά του Δημάρχου επειδή τους ενόχλησαν τα μαθήματα αυτοάμυνας για τις γυναίκες που θα διοργανώσει. Θα στήσουν λένε οι Ψυχοπαθείς γλέντι στον τάφο του!

Ποιοι έσπευσαν να κοινοποιήσουν σε ομάδα τους το άρρωστο κείμενο; Υποψήφιοι της παράταξης Κορτζίδη ( τα κατέβασαν αλλά εμείς τα έχουμε κρατήσει είναι άτυχοι). Μα τόση αρρώστια πια ώστε να βάζετε σε ομάδες σας τέτοια άθλια κείμενα; Έτσι θα νικήσετε τον Κωνσταντάτο και την Ενωμένη Πόλη;

Στον τάφο του Κωνσταντάτου δεν θα στήσετε γλέντι θα σας απογοητεύσει.

Γλέντι θα σας κάνουμε εμείς στις εκλογές του 23 όπως σας κάναμε το 2019 όσες αθλιότητες και αν γράψετε εναντίον του Δημάρχου .

Δελτίο Τύπου δημοτικής παράταξης "Ενωμένη Πόλη" 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου