Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2022

Η Γλυφάδα αποκτά ένα νέο αθλητικό στολίδι (ΕΙΚΟΝΕΣ) - Εδώ οι δικοί μας υπεύθυνοι (στην Ηλιούπολη) βγάζουν σέλφι σε βοσκότοπους!



Κάποιοι φτιάχνουν αθλητικά κέντρα με προδιαγραφές FIFA και κάποιοι άλλοι ασχολούνται με τον βοσκότοπο στο Χαλικάκι και το νταμάρι της ΔΙΑΝΑΣ! 

Δύο γήπεδα ποδοσφαίρου προδιαγραφών FIFA με ολοκαίνουργιο χλοοτάπητα, νέo φωτισμό τελευταίας γενιάς, φύτευση περιμετρικά του χώρου, καινούργια αποδυτήρια και βοηθητικούς χώρους, κερκίδες και όλες τις απαιτούμενες υποδομές, καθώς και ανακαίνιση των δύο γηπέδων μπάσκετ, συνθέτουν έναν νέο Πολυχώρο Αθλητισμού στην οδό Παναγούλη, εκεί που διοργανώθηκε το καλοκαίρι του 2020 το Drive in Φεστιβάλ Γλυφάδας.



Ο χώρος τώρα είναι αγνώριστος και σύντομα θα γίνει σημείο αναφοράς για τον Αθλητισμό. «Νέα χρονιά, νέο έργο, νέο γήπεδο: Για την ακρίβεια, δύο νέα γήπεδα! Το παλιό γήπεδο επί της οδού Παναγούλη δεν υπάρχει πια και στη θέση του δημιουργήσαμε – με μεγάλη και επίπονη προσπάθεια – δύο νέα γήπεδα, με τις διαστάσεις και τις προδιαγραφές που θέτει η FIFA για τους αγωνιστικούς χώρους ποδοσφαίρου επαγγελματικής κατηγορίας. 

Για να εξυπηρετούνται οι σύλλογοι, οι πολίτες και τα παιδιά της Γλυφάδας μας και να αθλούμαστε όλοι σε σύγχρονους, ποιοτικούς χώρους», τονίζει ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου. 

Και προσθέτει: «Η ριζική ανακαίνιση στο 1ο δημοτικό στάδιο Γλυφάδας ολοκληρώνεται άμεσα και όπως βλέπετε περιλαμβάνει καινούργια διαμόρφωση με την αξιοποίηση και της τελευταίας γωνιάς διαθέσιμου χώρου, ολοκαίνουργιο χλοοτάπητα, νέo φωτισμό τελευταίας γενιάς, φύτευση περιμετρικά του χώρου, καινούργια αποδυτήρια και βοηθητικούς χώρους, κερκίδες και όλες τις απαιτούμενες υποδομές. Μαζί και με την ανακαίνιση των δύο γηπέδων μπάσκετ, δημιουργείται συνολικά ένας πρότυπος πολυχώρος αθλητισμού. Η πόλη μας αποκτά ένα νέο αθλητικό στολίδι, που τόσο της έλειπε, ενώ σύντομα θα ακολουθήσει και η αναβάθμιση του γηπέδου της Τερψιθέας. Η ζωή μας στη Γλυφάδα συνεχίζει να αλλάζει με έργα».


Αθλητικό "Κέντρο" Χαλικάκι χωρίς άδεια λειτουργίας ως τέτοιο από την ΓΓΑ λειτουργεί παράνομα με την ανοχή μιας κυβέρνησης που περιμένει να σκοτωθεί κανένας αθλητής εκεί μέσα για να στείλει στη Δικαιοσύνη την αρμόδια Αντιδήμαρχο. Όχι πως θα τιμωρηθεί και πολύ καμία καταδίκη με τριετή αναστολή θα φάει αφού ούτε την νοιάζει και ούτε ενδιαφέρεται για τον Αθλητισμό της πόλης παρά μόνο για να μην δοθεί ένας χώρος που δεν ανήκει στον δήμο μας αλλά πλέον στην ΕΤΑΔ σε κανένα "τηλεοπτικό σκουπίδι". 

Ψηφίστε την και πάλι άλλωστε την γνωρίζατε πολύ καλά και από πριν αφού συμμετείχε σε τρεις αποτυχημένες διοικήσεις του δήμου μας. 

Όσο για τον πρόεδρο του ΠΑΟΔΗΛ εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα καλό αυτό και κατά το απογευματάκι ασχολείται ως ΤΟΥΡΙΣΤΑΣ με θέματα που θέλουν άνθρωπο που να αφιερώνει όλη την μέρα του για αυτό ,και φυσικά να πληρώνεται γιατί με τα 416 ευρώ που παίρνει ο πρόεδρος του ΠΑΟΔΗΛ δεν πρόκειται να δούμε  τίποτα προς θετική κατεύθυνση σε ό,τι αφορά τα αθλητικά δρώμενα της πόλης

Έχουμε και μερικά σωματεία με ένα να φέρνει κάποιους τίτλους και τα υπόλοιπα απλώς να συμπληρώνουν την λίστα χωρίς να περνάει καν από το μυαλό των υπευθύνων τους  πως θα ήταν πιο ωφέλιμο για όλους και κυρίως για την πόλη, η συνένωση τους για την δημιουργία επαγγελματικών σωματείων και όχι σωματείων που αποζητούν από αμούστακα παιδιά να πληρώσουν 30αρια και 40αρια για αποκτήσουν δελτία "αθλητή" μέχρι να βρεθεί και για αυτά εάν μεγάλο σωματείο που θα μπορεί να τους κάνει το χόμπι τους επάγγελμα. 

Εξαίρεση η εμπλοκή γνωστού επιχειρηματία της πόλης με το ποδοσφαιρικό τμήμα  που πλήρωνε τους αθλητές στο χώρο του ποδοσφαίρου , αλλά τα ορφανά του Στάλιν της πόλης στην ουσία τον οδήγησαν στο να εγκαταλείψει. Για τον κ. Φύτρο και τον Χαραυγιακό σε άλλο μας άρθρο για εμάς πλέον το σωματείο ΣΤΟ χώρο του ποδοσφαίρου δεν έχει καμία τύχη και υπεύθυνοι είναι πρωτίστως όσες και όσοι ανάγκασαν σε αποχώρηση τον κ. Φύτρο. Δεν θα δουν επαγγελματική κατηγορία ΠΟΤΕ τους το γράφουμε να το βάλουν καλά στο μυαλουδάκι τους! Κρίμα για την ποδοσφαιρική Ηλιούπολη που στο μεταξύ τους παιχνίδι έπαιξε όπως δεν αρμόζει σε παίχτες που φοράνε τον "Ήλιο" στο στήθος τους. 

Ο βοσκότοπος της ΔΙΑΝΑ 



Σ.Μ 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου